Hoe werkt het?

Wij reinigen uw container nadat de ophaaldienst deze geleegd heeft

Als u zich heeft aangemeld bij ons voor een abonnement dan krijgt u van ons een brief thuis. Op die brief staan de data dat we komen reinigen, dit is op dezelfde dag als dat de container geleegd wordt. Zijn er wijzigingen in de dag waarop het afval opgehaald wordt? Dan laat u dat weten en passen wij het schema aan.

Ook krijgt u bij de brief een sticker om op de container te plakken. Zo weet de chauffeur welke container gereinigd moet worden. Op de dag dat de container gereinigd wordt zet u deze buiten en nadat deze geleegd is wordt deze gereinigd door één van onze wagens. Wij gebruiken hiervoor schoon water dat na het reinigen wordt opgevangen in een aparte watertank op de wagen.

Wij rijden tot 20.00u ’s avonds, zolang laat u de container staan tenzij deze al eerder op de dag gereinigd is. Hierna kan de container er weer even tegenaan zonder viezigheid en nare geurtjes. 

Wijziging inzameldag klanten Oosterhout

In de maanden mei t/m augustus verandert de inzameldag voor het GFT-afval voor een aantal van onze klanten in de gemeente Oosterhout. Zoals u van ons mag verwachten houden wij daar rekening mee. Speelt dit voor u? Wij komen in dat geval niet op maandag of woensdag uw container wassen maar op vrijdag in dezelfde week. Vanaf september komen we dan weer op de reguliere data uw container wassen.

Met vriendelijke groeten, Team Hycon