Bedrijven

Om ervoor te zorgen dat wij een passende en vrijblijvende aanbieding kunnen doen kijken wij samen met de klant wat de wensen en behoeften zijn. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe groot de container is en welk afval hierin opgevangen wordt. Dit is bij ieder bedrijf anders en door onze jarenlange samenwerking met bedrijven, overheid en particulieren hebben wij voor bijna alles een oplossing.   

Als uw bedrijf 4 of minder kleine containers (met 2 wielen)  heeft, dan kunt u de prijzen en voorwaarden meteen  online bekijken en een abonnement afsluiten. 

Wilt u meer dan 4 containers laten reinigen? Wilt u grote containers laten reinigen? Of valt uw bedrijf buiten ons standaard gebied? Dan maken wij voor u graag een persoonlijk aanbod op maat. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Tevreden klanten van Hycon

Wijziging inzameldag klanten Oosterhout

In de maanden mei t/m augustus verandert de inzameldag voor het GFT-afval voor een aantal van onze klanten in de gemeente Oosterhout. Zoals u van ons mag verwachten houden wij daar rekening mee. Speelt dit voor u? Wij komen in dat geval niet op maandag of woensdag uw container wassen maar op vrijdag in dezelfde week. Vanaf september komen we dan weer op de reguliere data uw container wassen.

Met vriendelijke groeten, Team Hycon